Følg oss på 

Program

Program for fredag og Lørdag


Get – together fredag:

Fredag kveld er det get- together på LYSTPÅ 24 mai kl 20:00, med mulighet for kjøp av mat og drikke. Gjerne forhåndskjøp billett i Tikkio, da får du velkomtsdrikk og er med i trekningen av flotte premier sponset av våre leverandører. Pris 50 ,-

RIB Tur : 

Bli med oss til Saltstraumen, verdens sterkeste tidevanns-strøm! En opplevelse som vil løfte deg både fysisk og mentalt! Saltstraumen byr på storslåtte naturopplevelser, hvor tidevannet presser seg gjennom det smale sundet i voldsom fart og skaper de særegne virvlene i vannet. Kanskje ser vi havørna på jakt etter dagens middag, eller en nysgjerrig elg i vannkanten

Messe på Scandic Havet Lørdag :

26.mai 2018 arrangerte Bodø & Omegn frisør og velværebedrifter historiens første hår og skjønnhetsmesse i Bodø. Med 600 besøkende fra Finnmark i nord til Oslo i sør. Vi gjentar suksessen i 2019 og vil med dette nok en gang skape magi i Nord.

Messe starter 25. mai 2019 kl 10:00

Pris for messe 250,- kr.  Student/ungdom 150,- kr.

Mer informasjon kommer.

Bankett:

Vi ønsker å avslutte messedagen med fest og inviterer til bankett i hotellets storsal «Havet». Det vil bli treretters middag, underholdning og premieutdeling til vinnerne i de ulike klassene i konkurransene Arctic Cup og Arctic Pix. Kveldens konferansier er stand up-komiker og frisør Adam Schjølberg. Pent antrekk.

 Pris 1250,- kr.

Hårshow for BOFVs medlemmer:

Bodø & omegn frisør og velværebedrifter ønsker også i 2019 å invitere sine medlemsbedrifter til å samarbeide om et hårshow. Showet i 2018 var en suksess og beviste at bransjen vår kan stå samlet. Vi er stolte av at vi ikke bare er konkurrenter, men også kan samarbeide som gode kollegaer.

Mere informasjon kommer i mars.

© Copyright Arctic Hår og Skjønnhet