Arctic Cup

 26 mai.2018 ble det skrevet en liten bit frisørhistorie i Bodø. Da gikk startskuddet for det som forhåpentligvis blir en lang tradisjon med «Arctic cup».

 

Det første vi ønsker å rette fokus på er formålet med konkurransen.
Vi ønsker å skape en arena for konkurransefrisering her i Nord. En konkurranse med fokus på å treffe likesinnede, ha det gøy, lære noe nytt, og høste erfaringer. Kanskje dette gir mersmak til å delta i større konkurranser ;)

Samtidig som mye rundt konkurransen er formell, ønsker vi at det skal være en lav terskel for å delta. Vi vet at det ofte kan være litt skummelt å skulle stille seg opp foran et publikum å vise hva man er god for, derfor har vi lagt til rette slik at mye av presentasjonen skal gjøres i forkant der dommere ikke skal være tilstede (klipp og farge).

Når det gjelder hårmodeller til deltakere som ikke bor i Bodø, vil vi selfølgelig strekke oss langt for å hjelpe, så ta gjerne kontakt, så finner vi løsninger ;)

Konkurransen er delt i tre ulike klasser: Elev, lærling og svenn, og det konkurreres i ulike disipliner. Følg linken for konkurranseregler og mer info.

Last ned "Reglement Arctic Cup 2019 " PDF 

.

Påmelding til Arctic Cup 2019

© Copyright Arctic Hår og Skjønnhet